Begagnade pallställ styr upp i dina lokaler

18 januari 2022 william_eriksson

editorial

Alltså… Det ser ut som en krigszon här? Lådor och pallar på golvet överallt. Det är som en labyrint där du har lyckats skapa en väg så att du kan ta dig till verkstadsplatsen till kontoret och ut men alla som kommer och inte kan vägen har en invecklad väg fram.

Hur många har gått vilse och du har behövt komma och hämta dem? Har du hittat alla? Hur många är förlorade i din labyrint och bara väntar på att bli räddade? Vilket ansvar bär du för dessa vilsna själar?

Okej, nu tas det i så det spricker. Detta är naturligtvis en överdrift å det grövsta men vad för intryck gör du på dina kunder om de kommer in till din lokal och där står saker överallt på golvet?

Tror du att de kommer vara förvissade om att du har ordning och reda och vet var allt ligger? Om du arbetar med reparationer så kanske de börjar fundera i banor om hur många timmar du lägger på ett arbete för att du inte hittar rätt reservdelar eller verktyg?

Om du arbetar inom logistik så kanske de undrar om de kan beställa något som kommer från ditt lager överhuvudtaget. Vad för garantier finns det att sakerna är hela, eller om du ens hittar dem, om de bara står huller buller på golvet?

 

image

 

Gör om och gör rätt

Med begagnade pallställ så kan du styra upp i dina lokaler för en överkomlig summa. Det finns ingen anledning att köpa nya då detta är produkter som håller. För ett stort sortiment och en pålitlig leverantör kan du ta en titt här https://www.svelag.se/begagnade-pallstall/.

Med begagnade pallställ så styr du upp i dina lokaler och du får det snyggt och städat och dina kunder kommer känna sig trygga med att du har ordning och reda när du utför ditt arbete.

Fler nyheter