Designgolv med attityd

24 juni 2022 lily_hansen

editorial

Att lägga golv behöver inte innebära att välja en ful klickparkett från ett billigt byggvaruhus. Inte behöver du heller själv ligga där på golvet och arbeta dig svettig och gräma dig över att det blir varken rakt eller snyggt. Att lägga golv är en konst och det går att få hjälp med det av proffs.

Särskilt om du ska lägga ett designgolv, kanske en fiskbensparkett eller något annat coolt mönstrat golv, då är det värt att ta hjälp. När du väljer golv kan du gott välja ett med attityd!

Golv kan vara roligt

Det kan vara roligt och spännande med golv, men det kräver kanske lite av dig att våga. Våga göra annorlunda, våga välja klass och stil. Ofta kör vi på och lägger det som alla andra lägger, men känn verkligen in när du ska välja golv.

Du kan hitta ett riktigt snyggt golv med attityd som sätter prägeln på hela ditt hem om du väljer ett designgolvDå väljer du också kvalitet vilket är ett gott val för framtiden. När du väljer ett golv med kvalitet kan du lita på att det kommer att vara lika snyggt nu som om trettio år. Det är en god och smart investering.

 

designgolv

Inredning av butikslokal

Den som ska inreda en butikslokal, kan med fördel ta ett titt på de designgolv som marknaden har att erbjuda. Se till att välja något som passar med den typ av produkter som du säljer. Om du exempelvis säljer exklusiva kläder eller möbler, kan du gott välja ett golv som känns elegant och stilfullt.

Är det en rockbar eller musikaffär som du inreder, vill du kanske välja något som verkligen står ut och känns urbant, sexigt och kaxigt. Är det ett café, vill du kanske lägga ett klassiskt golv som ger ett mysigt intryck. Att välja designgolv är roligt och det kan verkligen vara pricken över i när det handlar om inredning. 

Fler nyheter

27 september 2023

Vad är digitalisering

22 september 2023

IT-företag i Uppsala