En ny lagervagn gör arbetet lättare

28 januari 2022 william_eriksson

editorial

Lagerarbete är tungt och har man inte rätt utrustning blir det ännu tyngre. Truckar, lagervagnar, stegar och pallar är högst nödvändigt för att på ett bekvämt sätt kunna jobba på ett lager. Snåla därför inte in på er arbetsutrustning, utan köp en ny lagervagn.

Lagervagnar för olika ändamål

Lagervagnar kommer i olika storlekar och för olika material. Att ha rätt sorts lagervagn för att frakta runt det ert lager förvarar är viktigt. Det gör att ni tryggt och säkert kan flytta era varor från en plats till en annan. Det finns exempelvis lagervagnar som passar bra för motordelar, kartonger, glas, gips och metall. 

Söker ni en byggvagn eller en stående profilvagn? Behöver ni en stor transportvagn eller en minivagn? Spelar materialet på vagnen och hjulen någon roll? Behöver ni gummihjul och broms eller går det lika bra med en vagn med plasthjul och utan broms?

 

ny lagervagn

 

Frakta tryggt

När ni har rätt vagn för rätt grejer så kan ni frakta tryggt. Annars är det lätt att saker och ting ramlar av och går sönder. Det är bland det värsta som kan hända på ett lager. Det är varor som varken kan säljas eller reklameras, och därmed förlorade pengar. Se därför till att ha lagervagnar i rätt storlek och som kan frakta era produkter tryggt och säkert. 

Vanliga lagervagnar är ofta platta och ger inget eller mycket lite stöd till stående eller avlånga varor. Men det finns faktiskt andra alternativ som gör att ni kan luta det ni ska frakta på ett tryggt sätt. Sådana vagnar finns i olika höjd och bredd så att ni kan köpa rätt vagn för era behov. 

Gör det enklare och säkrare att plocka undan och plocka fram varor. Köp en lagervagn som är anpassad för just era produkter. På så vis blir också jobbet på lagret mindre jobbigt och mycket roligare. 

Fler nyheter

05 januari 2024

Vad är konkurrens