Ett kontorshotell kan vara en lönsam lösning för den som frilansar eller äger ett litet företag

01 april 2022 cecilia_olsson

editorial

Att hyra plats på ett kontorshotell är något som kan vara bra både rent ekonomiskt men även när det kommer till socialt umgänge och inspiration. Arbetar du till exempel som frilansare utan kontorsplats så kan det vara svårt att hitta inspiration och rasterna blir ofta långsamma utan avkopplande samtal med kollegor.

Det samma gäller det lilla företaget som är i en tillväxtfas där man inte vet om fler kommer att kunna anställas eller inte. Genom att hyra kontor på ett kontorshotell kan företaget växa som det vill eftersom man hyr de platser som det finns behov för. 

Ett kontorshotell är bekvämt på många sätt

Ett kontorshotell erbjuder ofta trevliga gemensamma utrymmen där man kan sitta och brainstorma med andra företagare eller bara njuta av en god kopp kaffe. De trevliga lokalerna och möten med andra likasinnade kan vara betydligt mer inspirerande jämfört med att sitta hemma i sitt egna kök och arbeta. Sist men inte minst så slipper du tänka på underhåll av lokaler och kontorsmaskiner.

kontorshotell

Går något sönder så är det någon annan som ser till att problemet åtgärdas och dessutom står för kostnaden. Med ett kontorshotell betalar du månadsvis för din kontorsplats och kan fokusera till hundra procent på dina arbetsuppgifter eftersom det inte är något annat på plats som kräver din uppmärksamhet. Det är både effektivt och lönsamt. 

Hundvänliga kontorshotell i Stockholm med trevliga lokaler

Kontorshotellsgruppen erbjuder kontorshotell i Stockholm på två platser, Söderort och Bromma. Detta är en perfekt lösning för frilansaren som vill komma hemifrån eller till företaget som vill kunna växa flexibelt vid behov utan att behöva flytta. Kontorshotellsgruppen välkomnar även hundar, vilket underlättar för den som har en fyrbent vän som inte har en alternativ plats under arbetsdagen.

Utöver detta så erbjuder dessa kontorshotell bekvämligheter såsom bemannad reception, trevliga loungeområden, fullt utrustade kök, möteslokaler och mycket mer. 

Fler nyheter

05 januari 2024

Vad är konkurrens