Frigolitskyltar går enkelt att beställa på nätet

21 november 2021 lily_hansen

editorial

Du har säkert kommit i kontakt med materialet frigolit vid flertalet tillfällen. Frigolit används bland annat som stötdämpande material i förpackningar. Materialet kan även användas som isolering vid husbyggnad. Andra tillfällen då du kan ha sett frigolit är när du beundrat en vacker skylt på väggen. 

Många inomhusskyltar är gjorda av frigolit då materialet har många fördelar. Du kan enkelt designa och skapa en unik frigolitskylt i många olika former och kulörer. En skylt i frigolit är väldigt enkel att transportera då den inte väger så mycket och kan med fördel användas i en mässmonter. Du kanske besöker många mässor med ditt företag och behöver en skylt som sticker ut, samtidigt som den är smidig att flytta.

 

Både små och stora företag behöver synas och sticka ut ur mängden

Ett företag behöver synas och exponeringen av företaget kan göras på många olika sätt. Att använda skyltar med företagets logga eller företagsnamn är vanligt. Om du vill att ditt företag ska sticka ut lite extra är det ett bra val att använda frigolitskyltar. Du kan enkelt beställa frigolitskyltar i en butik på internet. Då en skylt i frigolit har en väldigt låg vikt är den enkel att montera på valfri yta. Det går i vissa fall att använda dubbelhäftande tejp, lim eller kardborre för upphängning.

 

image

 

Frigolitskyltar pryder både kontor och köpcentrum

Det finns många frigolitskyltar som pryder fasader, kontor, köpcentrum, mässmontrar med mera. Dessa skyltar tillverkas ofta i det helt släta materialet Frigofoam som kan målas i den färg du önskar. Det går att förse en frigolitskylt med en front i akryl eller plexiglas för att ge en blank och vacker yta.

Med frigolit och lite fantasi går det att skapa en spektakulär företagsskylt som sticker ut och väcker intresse. Du väljer färg, form och text på din skylt efter eget tycke och smak.

Fler nyheter