Gasoltuber är användbart både för äventyraren och den hemkäre

28 januari 2022 cecilia_olsson

editorial

För den som älskar att campa så kan gasoltuber vara en viktig sak att ha med sig på resan. Med ett gasoldrivet stormkök kan den som gillar att vara ute och vandra i skog och på fjäll alltid ha möjligheten att laga till en varm och välgörande måltid. För den som är lite mer bekväm av sig så kan ett gasolkök i husvagnen eller husbilen falla mer i smaken. Det man dock kan konstatera är att gasol är användbart för den som gillar att ta sig runt till fots eller på vägarna och samtidigt vill ha möjlighet att snabbt kunna laga en varm måltid. 

Grill, värmare och brasa som alla drivs av gasol

Man behöver dock inte lämna hemmet för att fortfarande kunna ha användning för gasol. En gasolgrill är till exempel väldigt praktisk för den som tycker om grillad mat. Man behöver inte vänta på den perfekta glöden utan grillen blir snabbt varm och man kan dessutom smidigt höja eller sänka värmen efter behov. 

gasoltub, gasoltuber, gasolflaska

Gasol kan också hjälpa till att höja mysfaktorn i och utanför hemmet. Med en gasolbrasa, eller gaskamin som de även kallas, kan man skapa riktigt mysig stämning med bara ett knapptryck. En stor fördel är att man slipper sot och aska, som man får då man eldar med ved i en ”klassisk” eldstad. Något annat som är mysigt och samtidigt ökar komforten är gasolvärmare som man kan ha ute på altanen. Det gör att man kan sitta ute och mysa i trädgården utan att frysa innan den riktiga sommarvärmen kommit och även efter att den börjat avta.

Hitta rätt gasoltuber för olika ändamål 

Hos Primagaz kan man hitta rätt gasoltub för jobbet, oavsett om man behöver den till camping eller gasolvärmaren. Det går enkelt att söka på Primagaz hemsida för att finna den gasolflaska som passar bäst baserat på vad den ska användas till. Man kan även läsa användbara och viktiga tips om hur man hanterar och förvarar gasol. 

Fler nyheter

27 september 2023

Vad är digitalisering

22 september 2023

IT-företag i Uppsala