Gör dig synlig med professionella ljusskyltar

25 oktober 2021 patrick_pettersson

editorial

Ljusskyltar gör att det blir lättare att hitta dit man ska. Det är lätt att ta dem för givna, men föreställ dig att du ska till ett hotell en mörk kväll och det visar sig att hotellets neonskylt har lagt av. Inte bra vare sig för dig eller hotellet. 

Om du nu istället skulle råka vara detta hotells ägare, så skulle du plocka upp första bästa telefon (helst din egen) och slå en signal till det företag som bäst kan hjälpa dig med ljusskyltar. De kommer vara där på ett litet kick och sprida ljus över tillvaron igen. 

Tänt var det här!

En mångsidig tillverkare av ljusskyltar gör inte bara en sorts skyltar utan det finns alltifrån neon till LED-skyltar och ljusboxar i portfolion. Som restaurangägare eller butiksägare vill man synas under årets mörka timmar, helst när det börjar närma sig jul också. Och då är det viktigt att ljuset i skyltarna är tänt och att allt fungerar som det ska. 

 

Skyltar för alla – en lysande idé!

Har du precis startat upp en verksamhet och det har blivit dags att lysa upp området med er logotyp och företagsnamn? Vi säger att ni heter Skrot-Nisse och hans vänner. När ni klubbat detta, är det dags att låta en seriös skylttillverkare tillverka skylten åt er. Ta kontakt med er leverantör och berätta att ni vill ha feta LED- skyltar med ert företagsnamn. Gärna i blått LED-ljus och helst det typsnitt ni valt ut. OK! 

Ljusskyltar kan tillverkas på flera olika sätt, så det är bra om man har ett hum om vilken effekt man vill uppnå med skylten. Vissa LED-skyltar har ett ljus som lyser bakåt mot fasaden. Vill man ha ett mer riktat ljus, kan man låta tillverka neonrör som ligger utanpå skärmkanterna. Oavsett vad man är ute efter så kan en erfaren tillverkare ordna det. 

Fler nyheter