Kartongresare ger er en smidig produktionslinje

20 juni 2021 jonas_olsson

I en rasande fart växer det nyöppnade företaget, tänk att man var så rädd för att börja det. Rädsla för att sätta sig själv i konkurs. Det var en stor investering att göra, hade man vetat att det skulle gå såhär bra hade man gjort det tidigare. Det är en otroligt känsla att stå med ditt egna företag och ha egen anställd personal. Personal du vill behandla så bra som möjligt. 

Efter alla dåliga chefer man själv har haft så vet man hur guld värt det är att ha en bra chef. Någon som inte låter dem jobba alldeles för hårt. Inte stå och slita för mycket på sin kropp. För varenda gång företaget går plus lägger man det i investeringar. Investeringar för att göra det bättre för företaget och för de anställda. 

 

 

Det lönar sig 

Kartongerna arbetas det med ständigt, hela dagarna. Paket ska förberedas och skickas iväg. Man vill hålla det bra för sin kunders skull. Helst ska det inte ta mer än 2-3 dagar från att de beställt varan tills att den skickas. Då krävs det att alla jobbar effektivt. 

Det tar mycket extra tid att stå och packa upp alla kartongerna, och dessutom klagar de anställda på att de gör ont i händerna. Så valet att införskaffa en kartongresare var enkel. Sen den införskaffades har det funnits så mycket tid över till annat. Det behöver inte stå flera i personalen och arbeta med detta dagligen. 

Kartongresare ställer själv upp och packar upp kartongerna. Efter det är de fullt redo att fyllas i. Man kan göra det ännu smidigare än så och även ha en förslutare. Det är precis som det låter, något som försluter kartongen när den är färdigpackad. En bra investering som gör att ni kan fokusera på att få företaget att växa medans den gör sitt jobb.

Fler nyheter

27 september 2023

Vad är digitalisering

22 september 2023

IT-företag i Uppsala