Med företagslarm vaktar du din egendom

24 juni 2021 william_eriksson

Man kan inte vakta sina tillhörigheter hela tiden. Inbrottstjuvar smyger sig in när det är folktomt och när personalen har gått hem. Samtidigt är det ett faktum att om man inte vaktar sina saker, kan stora värden gå till spillo och bli förstörda på några minuter.

Såväl fabriker och kontor utanför stadskärnan som butiker i city behöver företagslarm.Det är viktigt att polis snabbt är på plats om det sker en kupp eller ett inbrottsförsök. Anlita ett kompetent och bra larmföretag och skaffa dig den utrustning som behövs för din firma. Länktips: https://www.safeguard.se/

 

Vem är tjuven?

Det kan vara att du misstänker någon du känner för att olovligen ta sig in på företaget och snoka eller stjäla. Om ni bara har vanliga nycklar kan någon lätt kopiera en nyckel och gå in. Med ett passersystem är det omöjligt, för dels ser du vem som är där och när det skedde, och dels är lokalerna låsta för dem som inte har access.

Du har digital kontroll när något händer på ditt företag, både med larm och kameror. Du får veta när något är på tok och kan vidta åtgärder direkt. Du kan också se vem det är som tar sig in där.

 

 

Galler och hinder för inbrott

Att ha ett larm som tjuter är en bra säkerhetsåtgärd, och tjuven blir ordentligt störd av ljudet. Dessutom kan polisen vara på plats inom kort, så det lönar sig inte att dröja sig kvar på platsen. Många tjuvar flyr direkt utan att få med sig något, och utan att hinna att ställa till med mer skada än en trasig ruta.

Man kan också, som många butiker, hindra tjuven med ett låst galler eller en jalusi på utsidan av fönster och dörrar, och larmet kommer att tjuta innan någon ens har kunnat komma in i lokalen.

Fler nyheter