Minireningsverk ska kunna hålla sig för sig själv

02 maj 2022 lily_hansen

editorial

Det finns saker som bara ska fungera. Speciellt när du längtat efter lite välbehövlig ledighet i sommarstugan. Det sista du vill då är att hela avloppssystemet imploderar och att du ska behöva leta efter hantverkare under tiden som livet känns rätt pissigt.

Stressen och irritationen kommer som ett brev på posten och semesterkänslan är som bortblåst. Det blir så meckigt att vänta på hantverkare och försöka få till en lösning kring det där med avloppet, att det sedan inte blir någon tid över till att ta det lugnt. Det finns dock lösningar.

Minireningsverk för olika sorters problem

Att ditt nuvarande avloppssystem havererar är en anledning till att byta till minireningsverk. En annan är att ha en sommarstuga som ligger långt borta från all ära och redlighet, där du kanske inte ens har möjlighet att koppla in dig på kommunens avloppssystem även om du hade velat.

Lösningen på dessa problem kan vara just minireningsverk. Ligger du utanför kommunens nät kan det vara det enda vettiga alternativet. Då slipper du gräva ner en gigantisk septitank som du måste betala dyrt för när den ska tömmas med jämna mellanrum. Beledsagad med en stank utan dess like.

image

Minireningsverk – litet, smidigt och luktfritt

Om du satsar på ett minireningsverk behöver du inte bekymra dig över gamla avloppsledningar som kan gå sönder. Allt är nytt och finns på plats. Du behöver inte heller oroa dig över stank och doft. Det är helt doftfritt.

Med rätt försäljare och installatör av ditt minireningsverk ser du även till att få regelbunden service så du vet att det garanterat fungerar när det behövs – och du inte möts av en skitstorm när du väl kommer ut till din sommarstuga och tror att du ska få lite lugn och ro och trevlig semester. Ett minireningsverk ser till att du får den ro du önskar. 

Fler nyheter