Ta hjälp av ett tryckeri för att nå ut

12 oktober 2019 admin

Kan man verkligen sitta ute på landet och erbjuda grafiska tjänster i hela Sverige? Vågar man som kund blicka ut från storstan för att hitta duktigt yrkesfolk i en liten småländsk by? Svaret måste vara ja. 

 

Geografi säger inget om ett företags kompetens. Alla kan dessutom inte bo ”innanför tullarna”. Och att bo i ett naturnära lugn, kanske till och med bidrar till ännu bättre resultat. Dessutom är det så att tekniken idag gör det fullt möjligt. Den som söker ett tryckeri i Växjö, har såklart närmre till Karlssons grafiska. Men varken digitala tjänster eller distributionsföretag känner några gränser. Så att du väljer ett tryckeri en bit bort är varken konstigt eller omöjligt.

 

 

Både företag och privatpersoner

 

Karlssons grafiska är inte bara ett tryckeri. Där vill man vara en leverantör av allt grafiskt material som exempelvis ett företag behöver. Man erbjuder webblösningar, framtagning av logotyper och grafisk profil, reklammaterial samt olika trycksaker. 

 

Även privatpersoner hälsas välkomna för hjälp med exempelvis inbjudningskort och tryck av väggalmanackor. Eller varför inte en canvastavla med motiv från senaste semestern. Med digitaltryck säkerställs hög kvalitet och även små upplagor blir kostnadseffektiva.

 

 

Idag har alla tillgång till tryckpressen

 

Att mångfaldiga text och bild är något som gjorts i alla tider. Genom boktryckarkonsten behöver inte längre böcker och annat kopieras för hand. Och idag har tekniken gjort att det är mycket lätt att skapa många exakta kopior av det man vill förmedla. 

 

Idag kan man som litet företag, ja till och med som privatperson, vända sig till ett tryckeri för att få hjälp av yrkesfolk för att skapa professionella trycksaker. I regel har inte det lilla företaget egen kompetens för att ta fram det marknadsföringsmaterial som behövs. Därför är det guld värt att ta hjälp av ett tryckeri som kan hjälpa hela vägen. Från idé till färdigt tryck.

Fler nyheter