Det moderna kontoret

29 juni 2020 lily_hansen

Ofta talar man idag om det smarta kontoret eller det smarta mötesrummet. Men för att få alla smarta lösningar att fungera så måste grunden inom It lösningar vara väl fungerande och gå som ett välsmort maskineri. Det är precis som motorn i en bil, utan en fungerande grund så fungerar ingenting på ytan. Se därför till som företag att skaffa en partner inom It som kan hjälpa till med allt som behövs från implementation till daglig drift. Någon som är nåbara för att utföra även akuta felsökningar och korrigeringar. Problem med It vingklipper fort företaget och stoppar all produktion.

 

Att planera i förväg

Vid nystart av ett företag eller vid flytt till ett nytt kontor, kan man passa på att ordentligt se över vad man önskar och behöver gällande It lösningar. När man känner sig rimligt säker så kan man kontakta ett företag som arbetar med detta för att tillsammans gå igenom förutsättningarna och de faktiska behoven. Kanske finns det något som man inte egentligen behöver eller som kan göras annorlunda. Eller så finns det något man idag lägger onödigt mycket tid och energi på och som har en annan och bättre lösning.

 

 

Från uppstart till drift

Fördelen om man väljer ett och samma företag till såväl design som implementation och slutligen driften av sina It lösningar är att de känner till systemet utan och innan. Man slipper även de krockar som ibland kan bli när det är någon som installerat och någon annan som ska sköta driften. Helt enkelt eftersom det förutom vissa kunskapsluckor även kan finnas en konkurrens som gör att man hellre vill sälja in sina egna produkter. Vid design av It lösningar passa gärna på att ta det där lilla extra som kanske låter onödigt vid tillfället. I slutändan är alla små lösningar som kan spara tid och frustration även kostnadsbesparingar för företaget.

Fler nyheter